Πανελλήνιες 2021: Αυτό είναι το θέμα έκθεσης

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2021 ΘΕΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

Το Dnews ενημερώνει άμεσα όλους τους υποψήφιους στις Πανελλήνιες 2021 όπως και τους γονείς των υποψηφίων για το θέμα έκθεσης και της νεοελληνικής γλώσσας και της λογοτεχνίας. Με καθυστέρηση δόθηκαν στους υποψηφίους τα θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας. Δεξιότητες και Εφόδια για το μέλλον είναι το θέμα

Οι Δημοσιογράφοι του Dnews βρίσκονται από νωρίς το πρωί σε εξεταστικά κέντρα της χώρας και καλύπτουν κάθε εξέλιξη στις Πανελλήνιες 2021 προκειμένου να μεταδώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα θέματα της έκθεσης.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Dnews το θέμα έκθεσης για τις Πανελλήνιες είναι «Δεξιότητες και Εφόδια για το Μέλλον»

Πάντα δίπλα στους μαθητές σε λ΄ίγη ώρα θα δημοσιεύουμε τις απαντήσεις και θα δώσουμε μαζί με τα φροντιστήρια Μεθοδικό τη δυνατότητα στους υποψήφιους να γνωρίζουν σχεδόν αμέσως αν έγραψαν σωστά τα θέματα.

Στην μάχη των εξετάσεων για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο ρίχνονται σήμερα χιλιάδες υποψήφιοι των ΓΕΛ με το θέμα έκθεσης 2021 και τις ασκήσεις στη νεοελληνική γλώσσα και τη λογοτεχνία. Φέτος, πάνω από 100.000 υποψήφιοι συμμετέχουν στις εξετάσεις και ο συνολικός αριθμός εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ανέρχεται σε 77.415, μειωμένος κατά 550 θέσεις σε σχέση με πέρυσι.

Το φετινό «τοπίο» των Πανελληνίων αναμένεται παντός να έχει βατά θέματα αλλά και άνοδο των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια για τις περιζήτητες σχολές καθώς μειώνεται ο αριθμός εισακτέων στα κεντρικά ΑΕΙ, σε συνδυασμό με την καθιέρωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ).

Τι ώρα ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας τα θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας για τις Πανελλήνιες.

Οι ασκήσεις της νεοελληνικής γλώσσας και της λογοτεχνίας αναμένονται να γίνουν επίσημα γνωστά λίγα λεπτά μετά τις 10:00 πμ με το Υπουργείο Παιδείας να δημοσιεύει στη σελίδα του επίσημα τα θέματα της Νεοελληνικής γλώσσας και με το που γίνουν γνωστά τόσο το θέμα έκθεσης και τα θέματα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας για τα ΓΕΛ, οι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων «Μεθοδικό» θα αναλύσουν τις προτεινόμενες απαντήσεις οι οποίες θα αναρτιούνται σε σχεδόν ζωντανό χρόνο.

Οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ συνεχίζονται κανονικά την Τετάρτη με τα μαθήματα των Αρχαίων, τα μαθηματικά και της βιολογίας ενώ υπενθυμίζεται ότι αύριο ρίχνονται στη μάχη και οι μαθητές των ΕΠΑΛ με τα Νέα Ελληνικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πανελληνίων για τα ΓΕΛ

ΔΕΥΤΕΡΑ 14-6-2021
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-6-2021
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-6-2021
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ - Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΧΗΜΕΙΑ Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ - Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

ΤΡΙΤΗ 22-6-2021
ΙΣΤΟΡΙΑ Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΦΥΣΙΚΗ Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις