Απαντήσεις - Πανελλήνιες 2021: Οι λύσεις σε Νεοελληνική Γλώσσα και έκθεση

πανελλαδικές - πανελλήνιες 2021

Όλες οι απαντήσεις για τα θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας για τις Πανελλήνιες 2021 από τους καθηγητές του Μεθοδικό. Βατό και εύκολο χαρακτηρίζονται τα θέματα. Το ποίημα Σείριος του Νίκου Γκάτσου ε΄ίναι το θέμα έκθεσης

Με την εξέταση στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας & Λογοτεχνίας ξεκίνησε σήμερα η διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα Γενικά Ημερήσια Λύκεια.

Τα κείμενα αναφοράς έχουν θεματικό κέντρο τις επαγγελματικές προοπτικές των νέων ενώ το θέμα ανάπτυξης αναφέρεται στα εφόδια που απαιτούνται στη νέα πραγματικότητα και στις δράσεις των νέων με στόχο τη βελτίωση του κόσμου.

Σχετικά με τη Λογοτεχνία σύμφωνα με την Ηρώ Μαρκάκη των φροντιστηρίων Μεθοδικό οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε ερώτηση σε ποίημα του Νίκου Γκάτσου « Ο Σείριος» ενώ παράλληλα, υπάρχουν μορφο-συντακτικές ερωτήσεις για τα Νέα Ελληνικά που συμπληρώνουν τα ερωτήματα των θεμάτων. 

Το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε τα θέματα της Νεοελληνικής γλώσσας στο minedu.gov.gr και σε λίγο οι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων «Μεθοδικό» θα αναλύσουν θέμα προς θέμα τις προτεινόμενες απαντήσεις οι οποίες θα αναρτηθούν σε σχεδόν ζωντανό χρόνο.

Οι ενδεικτικές Απαντήσεις Νεοελληνικής Γλώσσας για τις Πανελλήνιες 2021 από την Ομάδα Φιλολόγων του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ θα αναρτηθούν σε λίγα λεπτά εδώ

Πάντα δίπλα στους μαθητές σε λ΄ίγη ώρα θα δημοσιεύουμε τις απαντήσεις και θα δώσουμε μαζί με τα φροντιστήρια Μεθοδικό τη δυνατότητα στους υποψήφιους να γνωρίζουν σχεδόν αμέσως αν έγραψαν σωστά τα θέματα.

Οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ συνεχίζονται κανονικά την Τετάρτη με τα μαθήματα των Αρχαίων, τα μαθηματικά και της βιολογίας ενώ υπενθυμίζεται ότι αύριο ρίχνονται στη μάχη και οι μαθητές των ΕΠΑΛ με τα Νέα Ελληνικά.

Δείτε το θέμα της Έκθεσης και όλα τα θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας εδώ 

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις