Σκηνή... ζηλοτυπίας του Γιώργου Παπαδάκη για τα μάτια της Παγώνη


Στην πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου παρευρέθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία είχε την τιμητική της, καθώς ο γνωστός σόουμαν τη συμπεριέλαβε στις μιμήσεις.. του.
Μετά την παράσταση, η Ματίνα Παγώνη ρωτήθηκε για τη φιλία και την εκτίμησή της προς τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει φιλοξενηθεί στην εκπομπή του.
Τότε, παρενέβη ο Γιώργος Παπαδάκης κι έκανε... σκηνή ζηλοτυπίας, με την Παγώνη να τον διαβεβαιώνει πως «όλοι είσαστε φίλοι μου, αλλά εσείς ιδιαίτερα».
«Η Ματίνα Παγώνη είναι εκπληκτική επιστήμονας, εκπληκτική άνθρωπος και ακομπλεξάριστη» δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην κάμερα του MEGA.
Στο ερώτημα γιατί ο Τάκης Ζαχαράτος μεταξύ όλων των επιστημόνων επέλεξε να μιμηθεί τη Ματίνα Παγώνη, η ίδια ήταν αφοπλιστική: «Γιατί λέω αλήθειες, αγάπη μου».
Τέλος, Ματίνα Παγώνη και Γιώργος Παπαδάκης συνέστησαν σε Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη να… σταματήσουν να τρώνε γλυκά το πρωί.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις