«Ξύλο» μεταξύ αντιεξουσιαστών και αντιεμβολιαστών στο κέντρο της Αθήνας

EUROKINISSI

Ομάδα αντιεξουσιαστών ήρθε στα χέρια με ομάδα αντιεμβολιαστών που ανέβαινε προς το Σύνταγμα.

Επεισόδιο έλαβε χώρα μεταξύ των δύο συγκεντρώσεων που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της Αθήνας. Ομάδα αντιεμβολιαστών που ανηφόριζε προς το Σύνταγμα, σύμφωνα με πληροφορίες κρατώντας ελληνικές σημαίες, πιάστηκε στα χέρια με ομάδα αντιεξουσιαστών.

Την ώρα που στο Σύνταγμα πραγματοποιείται συγκέντρωση αντιεμβολιαστών που ισχυρίζονται πως είναι τάσσονται κατά του «υποχρεωτικού εμβολιασμού», λίγα μέτρα πιο πέρα στα Προπύλαια αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση.

Οι δύο ομάδες έπειτα από αντεγκλήσεις ήρθαν στα χέρια, με έναν άνδρα να τραυματίζεται και να διακομίζεται με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Η κατάστασή του όμως δεν φαίνεται να εμπνέει καμία ανησυχία.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις