Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Θοδωρής Ιακωβίδης (video)

O αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την φορτισμένη συναισθηματικά δήλωση αποχώρησης από την ενεργό δράση αμέσως μετά την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με νέα τοποθέτησή του δεν αποκλείει, μετά τη μαζική και αυθόρμητη εκδήλωση αγάπης του κόσμου να συνεχίσει τελικά να αγωνίζεται και εφόσον αλλάξουν οι συνθήκες.

Μεταξύ άλλων είπε στο “Open” :”Εγώ θέλω να συνεχίσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με αγκάλιασε. Ο αθλητής μέσα μου ζει, υπάρχει, θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, θα συνεχίσω. Αλλά δεν το βρίσκω ηθικό να συνεχίσω εγώ με χορηγούς για άλλη μια τριετία και να υπάρχουν οι υπόλοιποι που θα τραβάνε τον ίδιο Γολγοθά. Θέλω ο κρατικός μηχανισμός να βοηθήσει όλους τους αθλητές, να βοηθήσει έμπρακτα”.

Πάντως όπως χαρακτηριστικά τόνισε, …”«Το πρόβλημα δεν είναι να μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες, τόσοι αθλητές που χρειάζονται στήριξη”, ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι παίρνει 200 ευρώ το μήνα από την Ομοσπονδία για την προετοιμασία του.

www.ertnews.grΤο άρθρο Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Θοδωρής Ιακωβίδης (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις