Πώς θα διαμορφωθούν οι λογαριασμοί του ρεύματος με την επιδότηση της Πολιτείας – Αναλυτικά παραδείγματα

Σε στοχευμένες παρεμβάσεις για την απορρόφηση του εισαγόμενου πληθωρισμού που φουσκώνει τις τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης και την ηλεκτρική ενέργεια προχωρά η κυβέρνηση. Το 80% των ανατιμήσεων στα τιμολόγια ρεύματος θα καλυφθεί από το κράτος και η ελάφρυνση αφορά όλους τους καταναλωτές.

Ακολουθούν παραδείγματα για το πώς θα διαμορφωθούν οι λογαριασμοί του ρεύματος με την επιδότηση της Πολιτείας.

Όπως διευκρίνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, πριν από τη συνάντησή του με εκπροσώπους των προμηθευτών ρεύματος, η κρατική στήριξη αφορά όλους τους καταναλωτές χαμηλής τάσης, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως του παρόχου από τον οποίο προμηθεύονται ενέργεια.

 

Σχετικό Άρθρο: Κ. Σκρέκας: Επιδότηση και στην κατανάλωση ρεύματος του Σεπτεμβρίου (video)

www.ertnews.grΤο άρθρο Πώς θα διαμορφωθούν οι λογαριασμοί του ρεύματος με την επιδότηση της Πολιτείας – Αναλυτικά παραδείγματα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις