«Αν η κόρη μου έχει κάνει διακίνηση να πάει ισόβια» λέει η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου (βίντεο)

EUROKINISSI

Σίγουρη για την αθωότητα της κόρης της εμφανίστηκε η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της για την υπόθεση των σχεδόν 8 κιλών κοκαΐνης.

Απόλυτα βέβαιη για την αθωότητα της κόρης της, εμφανίστηκε η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου, του μοντέλου που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της για την υπόθεση των 7,8 κιλών κοκαΐνης.

Η μητέρα του μοντέλου που είχε λάβει μέρος στο Power of Love, ανέφερε μιλώντας στο Mega: «Ο έρωτας τυφλώνει δυστυχώς δεν βλέπεις ποιον έχεις μπροστά σου. Είχα πάρα πολλές επιφυλάξεις κι όταν είχε καβγάδες με την κόρη μου. Μπορείτε να ρωτήσετε οποιονδήποτε για να σας το επιβεβαιώσει. Δεν θέλω να κατηγορήσω το παιδί γιατί λυπάμαι πάρα πολύ τους γονείς του γιατί αυτή τη στιγμή εγώ είμαι μητέρα και καταλαβαίνετε πως νιώθω.

Δεν μπορώ να αποδώσω ευθύνες αλλά το μόνο που δηλώνω είναι ότι το δικό μου το παιδί είναι αθώο. Όταν γνωριστήκανε μάθαμε ότι το παιδί έκανε χρήση – τέλος πάντων τον είδε να κάνει χρήση κι έγινε χαμός και τα λοιπά, χώρισε. Αλλά μετά μας διαβεβαίωσε ότι δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Εμένα το παιδί μου κάνει τρεις δουλειές. Υπάρχουν δύο παιδιά πίσω ακόμα. Ούτε πλούσιοι είμαστε, με τις δουλειές μας. Πραγματικά δεν ξέρω τι έβλεπε από τον τρελό έρωτα για εκείνον; Δύο φορές έχει φύγει από το σπίτι. Με πολύ άσχημους τσακώμους, ήρθε εδώ. Την παρακαλάγαμε να χωρίσει. Αν μπορώ να πω κάτι... φοβόταν; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Ήξερε ότι πάντα θα είχε τη βοήθειά μας κι ό,τι κι αν ήταν αυτό. Πάντα η πόρτα μου ήταν ανοιχτή το γνώριζε. Και να σας πω και κάτι; Εάν έχει κάνει και διακίνηση ναρκωτικά (σ.σ η κόρη μου) ας μπει μέσα ισόβια. Σας μιλάω ειλικρινά δεν το έχει κάνει, είναι αθώα. Τι να πεις ότι είναι σε σοκ; Ότι χτες το βράδυ με πήρε και μου λέει «μαμά μου με κλείνουν μέσα» και της λέω «παιδί μου σου λένε χίλιες κατηγορίες χωρίς να φταις, το έχεις καταλάβει;»

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις