«Μου είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας»: Ανεμβολίαστος υγειονομικός βρήκε την τέλεια δικαιολογία

EUROKINISSI

Τον εκκλιπόντα από το 2016 πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, επικαλέστηκε ανεμβολίαστος υγειονομικός που πήγε για δουλειά σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Ανεμβολίαστος και σε αναστολή υγειονομικός σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Κρήτης, προσπάθησε να πάει στον χώρο εργασίας του, ενώ στις προτροπές των συναδέλφων του να αποχωρήσει, αντιδρούσε.

Χρειάστηκε να κληθεί η Αστυνομία για να απομακρυνθεί, ενώ όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Creta24, ο ίδιος δικαιολογούσε τη στάση του λέγοντας: «δεν κάνω το εμβόλιο γιατί μου το είπε ο … Στεφανόπουλος».

Όταν οι Αστυνομικοί τον ρώτησαν «Ποιος Στεφανόπουλος;» εκείνος απάντησε «Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας». Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος έχει πεθάνει από το 2016, ενώ έχουν υπάρξει μετά από αυτόν, όχι ένας, όχι δύο αλλά τρεις Πρόεδροι της Δημοκρατίας.

Ο υγειονομικός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κλήθηκε συγγενικό του πρόσωπο για να τον παραλάβει.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις