Δολοφονήθηκε η Αγκνές Τιρόπ – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Δολοφονήθηκε η Αγκνές Τιρόπ – Βρέθηκε νεκρή με μαχαιριές στην κοιλιά

Η Κενυάτισσα πρωταθλήτρια των 5000 και 10.000 μέτρων, Άγκνες Τίροπ, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με μαχαιριές στην κοιλιά, με τις υποψίες να βαραίνουν τον σύντροφό της.

Η Τίροπ είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 10.000 μέτρα, έχοντας μάλιστα και το παγκόσμιο ρεκόρ στο σχετικό αγώνισμα, ενώ κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 5.000 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι.

Η 25χρονη αθλήτρια βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στην πόλη Ίτεν και σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, ο δράστης είναι ο σύζυγός της. Η εν λόγω είδηση επιβεβαιώθηκε από την Ομοσπονδία Στίβου της Κένυας.

sports.ert.gr.Το άρθρο Δολοφονήθηκε η Αγκνές Τιρόπ – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις