Δολοφονία ενεχυροδανειστή: «Έσπασαν» τα ισόβια για την «γυναίκα αράχνη»

Δολοφονία ενεχυροδανειστή: «Έσπασαν» τα ισόβια για την «γυναίκα αράχνη»

Το Εφετείο «έσπασε» τα ισόβια στην κατηγορούμενη (γνωστή ως «γυναίκα αράχνη») που φέρεται να παίδευσε τον ενεχυροδανειστή στη Δάφνη, σε μία υπόθεση δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο πριν από οκτώ (8) χρόνια.

Πιο αναλυτικά, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, δίκασε εκ νέου την υπόθεση της δολοφονίας μετά από αναίρεση του Αρείου Πάγου και έκρινε ένοχη την γυναίκα για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, επιβάλλοντάς της κάθειρξη 12 ετών.

Το Εφετείο την καταδίκασε σε πέντε έτη φυλάκισης για το αδίκημα της ληστείας, ενώ πρωτόδικα, η κατηγορούμενη είχε καταδικασθεί σε ισόβια για συναυτουργία στη δολοφονία και επιπλέον 12 έτη κάθειρξης για τη ληστεία.

Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στους τρεις βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση (παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση). Έτσι, τους επέβαλαν ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία του 30χρονου ενεχυροδανειστή και επιπλέον δέκα έτη κάθειρξης για το αδίκημα της ληστείας. Πρωτόδικα, οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν καταδικασθεί σε ισόβια ενώ για τη ληστεία τους είχε επιβληθεί κάθειρξη 12 ετών.

Οι συγγενείς του θύματος που βρίσκονταν έξω από τη δικαστική αίθουσα αντέδρασαν, ξεσπώντας σε φωνές και κατάρες.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις