Οι Σαουδάραβες μετά τη Νιούκαστλ θέλουν και την Ιντερ!

Οι Σαουδάραβες μετά τη Νιούκαστλ θέλουν και την Ιντερ!

Μετά την αγορά της Νιούκαστλ ο σαουδαραβικός επενδυτικός όμιλος «PIF» θέλει να αγοράσει και την Ιντερ, ενώ κινείται για την επένδυση σε ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο! Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και ένα δισεκατομμύριο ευρώ (!), προκειμένου να πείσουν τον Κινέζο πρόεδρο της Ιντερ, Στίβεν Ζανγκ να τους πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών του.
Με την αγορά της Νιούκαστλ από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων (PIF), η Σαουδική Αραβία ξεκίνησε τις επενδύσεις της στο ποδόσφαιρο και είναι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά. Η Ιντερ αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και ο Ζανγκ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης των «νερατζούρι».
Πάντως, το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο είναι και το κυρίαρχο επενδυτικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας, σκέφτεται να επενδύσει και άλλες γωνιές του πλανήτη, καθώς φέρεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αγορά τόσο της Μαρσέιγ, όσο κι ενός συλλόγου από τη Βραζιλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.Το άρθρο Οι Σαουδάραβες μετά τη Νιούκαστλ θέλουν και την Ιντερ! εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις