Έστειλαν στο νοσοκομείο τον 39χρονο Ρουμάνο που είχε τσιμεντώσει τη Μόνικα Γκιους, στην Κυπαρισσία

Έστειλαν στο νοσοκομείο τον 39χρονο Ρουμάνο που είχε τσιμεντώσει τη Μόνικα Γκιους, στην Κυπαρισσία

Αγρια επίθεση μέσα στις φυλακές Ναυπλίου, δέχθηκε ο Ρουμάνος κρατούμενος που έχει συλληφθεί για το τσιμέντωμα της συζύγου του Μόνικα Γκιους, στην Κυπαρισσία.

Ειδικότερα, ο Ρουμάνος δέχθηκε επίθεση από Αλβανό συγκρατούμενό του. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να διακομιστεί ο Ρουμάνος στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποιο σοβαρό τραύμα. Ο κρατούμενος επέστρεψε στις φυλακές αλλάζοντας κελί.

Πηγές από τις φυλακές Ναυπλίου επιχειρούν να... υποβαθμίσουν το συμβάν κάνοντας λόγο για τις συνηθισμένες συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων και όχι για την τήρηση του «άγραφου νόμου» των φυλακών.

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Πριν από περίπου 11 μήνες η Μόνικα Γκιους είχε πάει σε νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε άσχημη κατάσταση. Τότε είχε ενημερώσει τους γιατρούς ότι ο άνδρας της την κακοποιούσε. Μάλιστα είχε προκληθεί ένταση όταν ο δράστης είχε φτάσει στο νοσοκομείο για να την παραλάβει.

«Η γυναίκα μόλις τον αντίκρυσε αντέδρασε έντονα. Μας εξηγούσε ότι τη δέρνει, τη χτυπάει, την κακομεταχειρίζεται. Μάλιστα απ’ ό,τι έλεγε, εκεί, σε κάποιες κυρίες δίπλα, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε φύγει ήδη και πέντε έξι ημέρες από το σπίτι», είχε δηλώσει μάρτυρας του περιστατικού.

ΜΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ

Τα ίχνη της 42χρονης γυναίκας είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και μάλιστα με την υπόθεση είχε ασχοληθεί η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Λίγο αργότερα ο σύζυγος της έφυγε από την Ελλάδα παρά το γεγονός ότι η γυναίκα του δεν είχε βρεθεί.

Στο τέλος Αυγούστου οι νέοι ένοικοι του σπιτιού διαπίστωσαν μια διαφορά στο χρώμα του τσιμέντου σε ένα σημείο του σπιτιού τους. Τότε άρχισαν να σκάβουν για να δουν τι υπάρχει από κάτω, και τότε ανακάλυψαν το πτώμα της 42χρονης.

Ο 39χρονος Ρουμάνος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας, με τη σύμφωνη γνώμη και της εισαγγελέως

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις