Και με τη «βούλα» στον Βαγγέλη Μαρινάκη το My Radio 104.6


Η Άλτερ Έγκο εξαγόρασε τον ραδιοσταθμό για (μόλις) 150 χιλιάδες ευρώ
Μέλος του ομίλου της Άλτερ Έγκο έγινε κι επίσημα το My Radio 104.6. Στα τέλη Σεπτεμβρίου έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στην εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη και τους δύο πρώην, πλέον, μετόχους.. του σταθμου, την «Εκδόσεις Πρώτο Θέμα Εκδοτική Α.Ε.» του Πρώτου Θέματος και την «Sport TV - Ραδιοτηλεοπτική Προβολή Α.Ε.» του Action24, που ελέγχεται από τον Διονύση Παναγιωτάκη.
Οι δύο εταιρείες πούλησαν όλα τα μερίδια που κατείχαν στην «Νέο Ραδιόφωνο των Δημοσιογράφων Ε.Π.Ε.» -που μετονομάστηκε σε «My Radio Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.»- στην Άλτερ Έγκο, έναντι μόλις 150 χιλιάδων ευρώ. Ένα χρηματικό τίμημα πολύ χαμηλό για ραδιοσταθμό της Αθήνας, σε σύγκριση με άλλες αγοραπωλησίες που έχουν γίνει στο παρελθόν.
Ήδη το My Radio 104.6 εκπέμπει πλήρες πρόγραμμα εδώ και περίπου έναν μήνα, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Νικολακόπουλου. Προς το παρόν, όμως, παραμένει στις εγκαταστάσεις του Πρώτου Θέματος στο Μαρούσι, ενώ δεν έχει ενταχθεί ακόμη στις ακροαματικότητες των MRB-Global Link. - από το e-tetradio
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις