Μ. Ξενογιαννακοπούλου στο Πρώτο: Δεδομένη η εκτίμησή μου στον Γ. Παπανδρέου- Στην προοπτική της απλής αναλογικής, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ (audio)

«Εμείς πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θεωρούμε θετική την συζήτηση και τον διάλογο με τον ευρύτερο προοδευτικό και αριστερό χώρο. Έχουμε μιλήσει και για την ανάγκη αναζήτησης πιθανών συγκλίσεων στο μέλλον, συνεπώς αυτή η διαδικασία του ΚΙΝΑΛ έχει και αυτό το ενδιαφέρον, δηλαδή κατά πόσο θα οδηγήσει σε μια τέτοια προοπτική ευρύτερων προοδευτικών συζητήσεων και υπάρχει πάντα […]

Το άρθρο Μ. Ξενογιαννακοπούλου στο Πρώτο: Δεδομένη η εκτίμησή μου στον Γ. Παπανδρέου- Στην προοπτική της απλής αναλογικής, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ (audio) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις