Πως οι ανεμβολίαστοι προλαβαίνουν έστω και την τελευταία στιγμή να κάνουν Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ακόμη και σε μαγαζί

Πως οι ανεμβολίαστοι προλαβαίνουν έστω και την τελευταία στιγμή να κάνουν Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ακόμη και σε μαγαζί

Όλο και περισσότερο σφίγγει ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους, μετά και τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό του μήνυμα.

Ωστόσο, αν δει κανείς προσεκτικά τις ημερομηνίες θα διαπιστώσει ότι όλοι οι ανεμβολίαστοι έχουν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία να κάνουν κανονικά το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ακόμα και σε μαγαζί της εστίασης ή της νυχτερινής διασκέδασης.

Εάν σπεύσουν να κάνουν αύριο, Παρασκευή ή και το Σάββατο την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, και σε 21 μέρες τη δεύτερη θα έχουν στα χέρια τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού οριακά ακόμα καιτην παραμονή των Χριστουγέννων, εάν συνυπολογιστεί και το διάστημα των 14 ημερών που χρειάζεται για να λειτουργήσει το εμβόλιο στον οργανισμό και να αποκτήσουν την πολυπόθητη ανοσία.

Εάν επιλέξουν το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson θα έχουν το «πράσινο πάσο» αρκετά νωρίτερα και θα πρέπει να λάβουν την αναμνηστική δόση έπειτα από δύο μήνες είτε με το ίδιο σκεύασμα είτε με αυτό της Pfizer.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις