Άλιμος: «Ποτέ δεν αρνήθηκα να ανάψω τη θέρμανση στο σχολείο», λέει ο διευθυντής

Άλιμος: «Ποτέ δεν αρνήθηκα να ανάψω τη θέρμανση στο σχολείο», λέει ο διευθυντής

Σάλος έχει προκληθεί με την καταγγελία του δημάρχου στον Άλιμο ότι ο διευθυντής του σχολείου δεν άναβε τη θέρμανση στους μαθητές, καθώς δεν ήταν στις αρμοδιότητές του.

Σύμφωνα τον ΣΚΑΪ, ο διευθυντής ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν αρνήθηκε να ανάψει την θέρμανση αλλά είχε ζητήσει μια σχετική ενημέρωση για την συντήρηση της θέρμανσης καθώς είχε αλλάξει η εταιρία της συντήρησης του φυσικού αερίου και όπως υποστηρίζει δεν είχε ενημερωθεί ο ίδιος και η σχολική μονάδα αν τελικά είχε γίνει συντήρηση και δεν ήθελε να αναλάβει μια τέτοια ευθύνη.

Αυτός είναι και ο λόγος όπως υποστηρίζει, για τον οποίο έχουν ανταλλάξει πολλά έγγραφα με τον Δήμο της περιοχής και που ο ίδιος ο δήμαρχος έφτασε αργά χθες το απόγευμα και άναψε την θέρμανση

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα πήρε διαστάσεις με αποτέλεσμα τόσο ο διευθυντής όσο και ο δήμαρχος να κληθούν για εξηγήσεις από το Υπουργείο Παιδείας. Μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. 

Οι μαθητές πάντως αναφέρουν πως δεν είχαν αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με το κρύο τις τελευταίες ημέρες καθώς παρόλο που δεν υπήρχε θέρμανση δεν έκανε τόσο κρύο, πως δεν είχαν θέμα με τον διευθυντή τους και πως από σήμερα λειτουργεί κανονικά η θέρμανση.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις