Πολλοί θάνατοι από την 1η Νοεμβρίου θα είχαν αποφευχθεί με τον εμβολιασμό – Τι λένε Ν. Τζανάκης και Σ. Παπαϊωάννου (video)

Στην σημερινή κατάσταση με την πανδημία στη χώρα και την κινητικότητα πολιτών για τον εμβολιασμό με την πρώτη δόση αναφέθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις έξι» ο καθηγητής Πνευμονολογίας, διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ηρακλείου, Νίκος Τζανάκης. «Ήδη έχουμε περίπου 80.000 – 90.000 πολιτών που έχουν κλείσει το ραντεβού τους για την […]

Το άρθρο Πολλοί θάνατοι από την 1η Νοεμβρίου θα είχαν αποφευχθεί με τον εμβολιασμό – Τι λένε Ν. Τζανάκης και Σ. Παπαϊωάννου (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις