Ώρα αποφάσεων για την κυβέρνηση ενόψει Χριστουγέννων, στο «τραπέζι» είσοδος στην εστίαση με rapid test για εμβολιασμένους

Ώρα αποφάσεων για την κυβέρνηση ενόψει Χριστουγέννων, στο «τραπέζι» είσοδος στην εστίαση με rapid test για εμβολιασμένους

Μέτρα που θα αφορούν και τους εμβολιασμένους πολίτες ενόψει Χριστουγέννων εξετάζει η κυβέρνηση ιδιαίτερα για την εστίαση υπό τον φόβο της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον.

Μέτρα, ακόμα και οριζόντια, πέφτουν στο «τραπέζι» της κυβέρνησης μπροστά στις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και την απειλή της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον εξαιτίας του συνωστισμού σε κλειστούς χώρους.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή φέρεται να έπεσε στο «τραπέζι» ορίζοντιο μέτρο για συγκεκριμένες μέρες των γιορτών και είσοδο σε εστιατόρια και μπαρ μόνο με αρνητικό rapid test ακόμα και για τους εμβολιασμένους πολίτες.

Άλλες λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι αλλά δεν μοιάζουν οι επικρατέστερες είναι ο περιορισμός του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, κάτι όμως που θα ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης, που στοχεύουν ακριβώς στο αντίθετο, την μη διατάραξη δηλαδή της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Ανακοινώσεις αναμένονται στα μέσα της εβδομάδας ώστε όλοι να γνωρίζουν πώς θα κάνουμε γιορτές. Τόσο οι καταστηματάρχες της εστίασης που περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις της κυβέρνησης όσο βέβαια και οι φαρμακοποιοί που αναμένεται να δεχτούν τρομερή πίεση σε περίπτωση που προκριθεί το μέτρο των rapid test.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις