Αχώριστοι Βανδή - Μπισμπίκης: Το ζευγάρι θα συνεργαστεί μαζί στο θέατρο

Αχώριστοι Βανδή - Μπισμπίκης: Το ζευγάρι θα συνεργαστεί μαζί στο θέατρο

H Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στις πρόβες της παράστασης που ετοιμάζει ο Βασίλης Μπισμπίκης, στην πρώτη έξοδο μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Το ζευγάρι που έχει απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο τους δημοσιογράφους του life style είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία θέλουν τους δύο καλλιτέχνες να συνεργάζονται και επαγγελματικά.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αυτές τις μέρες ανεβάζει την θεατρική παράσταση «Κόκκινα φανάρια» και πληροφορίες τον θέλουν να σχεδιάζει ήδη το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Μάλιστα αυτό ήταν μιούζικαλ με πρωταγωνίστρια την Δέσποινα Βανδή!

Η κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό, συνάντησε την Δέσποινα Βανδή και την ρώτησε για τις φήμες που τη θέλουν μούσα και πρωταγωνίστρια σε παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις