Αεροσκάφος προσγειώθηκε σε... χωράφι στη Μήλο, λαχτάρησαν οι επιβάτες (βίντεο)

Αεροσκάφος προσγειώθηκε σε... χωράφι στη Μήλο, λαχτάρησαν οι επιβάτες (βίντεο)

Λαχτάρισαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μήλου.

Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (14/1) το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Μήλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ένα αεροσκάφος της Olympic Air βγήκε εκτός πίστας κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.

Το αεροσκάφος βρέθηκε στα... χωράφια αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Για την ώρα, παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι για τους οποίους το αεροσκάφος είχε ανώμαλη προσγείωση όπως και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Σήμερα είχαν προγραμματιστεί δύο πτήσεις για Μήλο. Τόσο στο αεροσκάφος που σημειώθηκε το ατύχημα όσο και στο πρώτο που βρισκόταν σε στάδιο πριν από την απογείωση, έχουν βγει εκτός καμπίνας όλοι οι επιβάτες.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις