Τζώρτζης Μονογυιός: Ο τραγουδιστής Stan απεγκλώβισε τη σύζυγο του επιχειρηματία, συγκλονίζουν οι δηλώσεις του

Τζώρτζης Μονογυιός: Ο τραγουδιστής Stan απεγκλώβισε τη σύζυγο του επιχειρηματία, συγκλονίζουν οι δηλώσεις του

Συγκλονίζουν τα όσα είπε ο τραγουδιστής Stan για το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζης Μονογυιού.

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Stan, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος του 45χρονου επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογιού στη Βούλα και βοήθησε στον απεγκλωβισμού του ιδίου και της συζύγου του από το όχημα.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Mega αναφορικά με όλα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του το βράδυ της Πέμπτης. «Ήμουν με τη σύντροφο μου στο αυτοκίνητο. Μέσα σε δυο τρία δευτερόλεπτα ξεκίνησε η φωτιά» ανέφερε αρχικά.

«Βγήκα από το αυτοκίνητο έντρομος, έπιασα την κοπέλα από τις μασχάλες και προσπάθησα να την τραβήξω έξω» δήλωσε, ειδικότερα. Όπως είπε, είχε τις αισθήσεις της αλλά ζαλιζόταν. «Την ξάπλωσα στο έδαφος, τη ρωτάω αν είναι καλά μου λέει «πονάω δεν βλέπω τι έγινε;"». «Ο οδηγός δεν είχε τις αισθήσεις του» συμπλήρωσε όσον αφορά στον 45χρονο, ενώ σημείωσε πως μερικά άτομα τού έκαναν μαλάξεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι βγήκε από το αυτοκίνητο του, έτρεξε προς το σημείο και ήταν αυτός που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού, από τη θέση του συνοδηγού. “Μου είπε “πονάω”…”, ανέφερε ο Stan, προσθέτοντας ότι “είμαι στη διάθεση των αρχών να βοηθήσω όσο μπορώ”.

“Ήμουν με τη σύντροφο μου στο αυτοκίνητο. Ξαφνικά είδαμε το αυτοκίνητο να φεύγει από τη δεξιά λωρίδα να πηγαίνει προς την αριστερή, να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι και να πέφτει πάνω στο δέντρο. Μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα τυλίχτηκε στις φλόγες. Έτρεξα προς το αυτοκίνητο, έπιασε την κοπέλα από τις μασχάλες, προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είδα ότι είχε τις αισθήσεις της, απλά ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δίπλα δεν είχε τις αισθήσεις του. Πήγα λίγα μέτρα μακριά γιατί το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά. Την ξάπλωσα στο έδαφος, τη ρώτησα αν ήταν καλά και μου είπε ότι πονάει. Τα άλλα παιδιά που είχαν έρθει, είχαν βγάλει το παιδί που δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση…”.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις