Εκτός 24Media ο Μάνος Μίχαλος μετά από 17 χρόνια


Η 24 MEDIA και ο Μάνος Μίχαλος, μετά από 17 χρόνια συνεργασίας, ολοκληρώνουν την κοινή τους πορεία. «Η διαδρομή, εκτός από πολυετής, υπήρξε απόλυτα επιτυχημένη σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο, με κοινό όραμα τη δημιουργία Μέσων και προϊόντων με ποιοτικό και πρωτογενές περιεχόμενο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει:
Ο Μάνος Μίχαλος, με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των Media (Digital, Print & Radio), υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και μέλος της οικογένειας της 24 ΜEDIA από την πρώτη μέρα λειτουργίας της.
Ξεκίνησε την πορεία του ως δημοσιογράφος και ανέλαβε θέσεις ευθύνης (Content Director, Product Director και τα τελευταία δύο χρόνια Chief Operating Officer) καθόλη τη διάρκεια της ανάπτυξης της 24 MEDIA και των Μέσων της και η συμβολή του στην επίτευξη των στόχων του ομίλου και στην καθιέρωση του στην κορυφή των digital publishers, υπήρξε καθοριστική.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά του.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις