Ενα γενναίο κορίτσι και μία δημοσιογραφική επιτυχία


Θέλει μεγάλο θάρρος για να πας να καταγγείλεις τον βιασμό σου, θέλει τεράστιο θάρρος. Και είναι εξίσου δύσκολο να βγεις μετά, δημόσια, να μιλήσεις για τα φρικτά πράγματα που έζησες. Η Γεωργία Μπίκα, αν και μόνη της, απέδειξε πως είναι ένα γενναίο κορίτσι. Οπως γενναία ήταν και η Μπεκατώρου. Οπως γενναίες ήταν όλες αυτές οι κοπέλες που προχωρούν σε καταγγελίες, επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο. Η Γεωργία κέρδισε τον σεβασμό μας. Και τον θαυμασμό μας.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σημείωσε μία μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία (για να έρθουμε και στα δικά μας, τα δημοσιογραφικά). Είτε αρέσει σε κάποιους ο δημοσιογράφος, είτε όχι, οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Και αν δείτε τη συνέντευξη (προσωπικά, σοκαρίστηκα), θα δείτε πως χειρίστηκε το θέμα με την σοβαρότητα που έπρεπε αποφεύγοντας, ευτυχώς, άλλους περίεργους δρόμους.
Τα εξοργιστικά από τη συνέντευξη είναι τρία:
1) Δεν της πήραν αίμα της Γεωργίας για την τοξικολογική εξέταση αλλά μόνο ούρα!
2) Ο ιατροδικαστής την είδε μετά από τρεις ημέρες και όχι το ίδιο βράδυ.
3) Την εισαγγελέα και την ανακρίτρια τις είδε από την Πρωτοχρονιά, την ημέρα του συμβάντος, στις 14 του μήνα! Προφανώς όταν το θέμα είχε αρχίσει να σκάει στα social media.Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις