«Βόμβα» Τσίπρα για εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση


Την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση του κόμματος, πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Τετάρτης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για την αλλαγή του καταστατικού του κόμματος. Προτάσεις για «ριζοσπαστικές» αλλαγές, όπως χαρακτηρίζονται, κατέθεσε και η Επιτροπή Καταστατικού, που αποτελείται από στελέχη του Κόμματος με επικεφαλής τον Γιάννη Δραγασάκη.
Στόχος του Αλ. Τσίπρα είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «ένα διαφορετικό, ανοιχτό, ελκυστικό και πιο σύγχρονο κόμμα στην πορεία προς τη νέα διακυβέρνηση».
Η πρόταση για εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση του κόμματος, τέθηκε σε ψηφοφορία, καθώς στελέχη της μειοψηφίας ήθελαν να καταγράψουν τη διαφωνία τους και πέρασε, σύμφωνα με πληροφορίες με 27 ψήφους «υπέρ», έναντι 11.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις