Ανανεώνει o Γιώργος Παπαδάκης την συνεργασία με τον ΑΝΤ1 – Τι συμφωνήθηκε με τον σταθμό


Γιώργος Παπαδάκης και ΑΝΤ1 πάνε μαζί. Αυτό το ξέρει τόσο ο σταθμός όσο και ο ίδιος ο δημοσιογράφος. Η διαχρονικά επιτυχημένη συνεργασίας του Γιώργου Παπαδάκη με το κανάλι της οικογένειας Κυριακού για ακόμη έναν χρόνο (κάποιοι μιλούν και για δύο χρόνια) θα συνεχιστεί.
Για τον ΑΝΤ1 «μέτρησε» σύμφωνα με το media.gr η σταδιακή και πολύ σημαντική άνοδος των ποσοστών τηλεθέασης του «Καλημέρα, Ελλάδα». Και αυτό έχει προκαλέσει ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα.
Σε αυτή την περίπτωση οι διαπραγματεύσεις του καναλιού με τη Φαίη Μαυραγάνη, η αποχώρηση της οποίας από το Open θεωρείται δεδομένη, όπως ισχυρίζεται το Secret, θα αφορούν σε πρώτη φάση το πρωινό του Σαββατοκύριακου, το οποίο… χωλαίνει στο πεδίο της τηλεθέασης. Ωστόσο, τη δημοσιογράφο φέρεται να διεκδικεί και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις