Με την υγειονομική αρωγή του ΕΔΟΕΑΠ οι αρχαιρεσίες στην ΕΣΗΕΑ


Με την υγειονομική συνδρομή του ΕΔΟΕΑΠ διεξάγονται από σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, οι αρχαιρεσίες στην ΕΣΗΕΑ. Ο Οργανισμός ανταποκρίθηκε άμεσα και ουσιαστικά στο αίτημα της Εφορευτικής Επιτροπής της Ένωσης Συντακτών για τη διασφάλιση των υγειονομικών πρωτοκόλλων έναντι της Covid-19, παρέχοντας την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή και το ανθρώπινο δυναμικό του. Συγκεκριμένα:
  • Κλιμάκιο του ΕΔΟΕΑΠ διενεργεί rapid test στην ΕΣΗΕΑ.
  • Ειδικευμένη νοσηλεύτρια θα χειριστεί, εάν χρειαστεί, τον απινιδωτή εντός του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ.
  • Τα μέλη της ΕΣΗΕΑ- ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ, που επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test, μπορούν να προσέρχονται έως την 31η Ιανουαρίου σε είκοσι εννέα (29) συμβεβλημένα, με τον Οργανισμό, διαγνωστικά κέντρα για δωρεάν διενέργεια.
  • Εναλλακτικά μπορούν να κάνουν rapid test στα φαρμακεία της Αττικής και να αποστέλλουν ηλεκτρονικά την απόδειξη στον Οργανισμό για να αποζημιωθούν.
  • Σε ισχύ εξακολουθεί να είναι το πρόγραμμα του ΕΔΟΕΑΠ στα ΜΜΕ, με την κάλυψη έως και δύο rapid tests εβδομαδιαίως στους εργαζομένους με δαπάνη του Οργανισμού.
  • Ο ΕΔΟΕΑΠ έχει ήδη προμηθεύσει την ΕΣΗΕΑ με μάσκες υψηλής προστασίας (2.500-3.000), που χορηγούνται στους εκλογείς, τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και τους εργαζομένους της Ένωσης για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις