Δήμος Αθηναίων: Άνοιξαν οι δρόμοι, από σήμερα οι αιτήσεις για ζημιές σε οχήματα

Δήμος Αθηναίων: Άνοιξαν οι δρόμοι, από σήμερα οι αιτήσεις για ζημιές σε οχήματα

Αργά το βράδυ της Πέμπτης τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων ολοκλήρωσαν τον εκχιονισμό όλων των δρόμων σε όλες τις γειτονίες και ξεκίνησε η φάση καθαρισμού των πεζοδρομίων και πλατειών.

Συνεχίζεται και σήμερα η μεγάλη επιχείρηση κοπής και απομάκρυνσης των σπασμένων δέντρων και κλαδιών και στα επτά δημοτικά διαμερίσματα.

Μέχρι και χθες τα ειδικά συνεργεία είχαν αντιμετωπίσει 969 από τις 1541 περιπτώσεις οπού είχε αναφερθεί και καταγραφεί πρόβλημα.

Εξάλλου από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν στο Δήμο Αθηναίων ηλεκτρονικά τις αιτήσεις για αποζημιώσεις των ζημιών από πτώση δέντρων σε ΙΧ. Η εντολή της Δημοτικής Αρχής στις υπηρεσίες του Δήμου είναι, οι αιτήσεις αυτές να αντιμετωπίζονται κατά προτεραιότητα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις