Απαγόρευση delivery στην Αθήνα αλλά όχι για όλους

Απαγόρευση delivery στην Αθήνα αλλά όχι για όλους

Σύμφωνα με την απόφαση τα delivery και τα κούριερ δεν θα δουλέψουν ούτε και σήμερα με δίκυκλα οχήματα λόγω της κακοκαιρίας και της ολισθηρότητας των δρόμων

Σύμφωνα με την 14939/2022 απόφαση κηρύσσεται σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, ως ακολούθως:

1. Στις Περιφέρειες Αττικής και Κρήτης αναστέλλεται η λειτουργία: α) των ιδιωτικών βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, στις περιοχές στις οποίες, με απόφαση του οικείου Δημάρχου, αναστέλλεται η λειτουργία και των δημοτικών βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, β) των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, γ) των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία και δ) των Κέντρων Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας.

2. Στην Περιφέρεια Αττικής αναστέλλεται η παροχή των υπηρεσιών διανομής τροφίμων σε καταναλωτές και ταχυδρομικών υπηρεσιών (courier) με δίκυκλα οχήματα.

3. Καταργείται κατά τον χρόνο εφαρμογής της παρούσας η υπ’ αρ. 14934/26.1.2022 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας «Κήρυξη Κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 27η και την 28η Ιανουαρίου 2022» (Β’ 201).

Σύμφωνα με την απόφαση λοιπόν μπορεί να αναστέλλεται η λειτουργία κούριερ και ντελίβερι με μηχανάκια ωστόσο, συνοικιακά μαγαζιά συνεχίζουν κανονικά να παραδίδουν την ώρα που μεγάλες αλυσίδες διανομής έχουν βάλει «λουκέτο».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις