Πρώτο πλήγμα για τα ρωσικά σούπερ μάρκετ Mere στην Ελλάδα

Πρώτο πλήγμα για τα ρωσικά σούπερ μάρκετ Mere στην Ελλάδα

Ούτε επτά μήνες δεν συμπλήρωσε η ρωσική αλυσίδα σουπερ μαρκετ Mere στον Λαγκαδα Θεσσαλονίκης και μεταφέρεται σε άγνωστη τοποθεσία με άγνωστη την ημερομηνία λειτουργίας του.

Σε άγνωστη περιοχή αλλά στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται η μεγάλη αλυσίδα σουπερ μάρκετ Mere, μετά το ξεπούλημα προ¨ϊόντων και το κλείσιμο του καταστήματος στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

«Το έντονο ενδιαφέρον σας για την νέα μας τοποθεσία μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Το σούπερ μάρκετ Mere Λαγκαδά μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη! Λυπούμαστε που δεν μπορούμε ακόμα να σας ενημερώσουμε για το νέο σημείο που θα μεταφερθούμε για τεχνικούς και διαδικαστικούς λόγους. Θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αργότερα. Με εκτίμηση η ομάδα Mere», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταρία, χωρίς να τονίζει σε πόσο διάστημα και πού θα ανοίξει το κατάστημα.

Το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν το τέταρτο της Mere που ακολούθησε αυτά της Λάρισας, της Τρίπολης και της Κορίνθου και άνοιξε τις πόρτες του στις 30 Ιουνίου πέρυσι το καλοκαίρι.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις