Προειδοποίηση για χιονοπτώσεις σήμερα το βράδυ, που θα το στρώσει

Προειδοποίηση για χιονοπτώσεις σήμερα το βράδυ, που θα το στρώσει

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου μέσα από ανάρτηση του προειδοποίησε για κακοκαιρία τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας για σύντομο πέρασμα που θα μπορούσε να προκαλέσει κατά τόπους καλές χιονοστρώσεις.

Ο Σάκης Αρναούτογλου στέλνει μήνυμα στους κατοίκους των νομών της Δυτικής Μακεδονίας ή και τους οδηγούς που θα βρίσκονται στην περιοχή (Φλώρινα, Κοζάνη, Καστοριά, Γρεβενά) μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Όπως σημειώνει, «σύντομο, αλλά θα μπορούσε να προκαλέσει κατά τόπους και καλές χιονοστρώσεις, το πέρασμα από χιονοπτώσεις στη δυτική Μακεδονία κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής, απόψε προς το Σάββατο, αύριο».

Ειδικότερα στην ανάρτησή του γράφει:

«Καλημέρα σε όλες και σε όλους!

Για τους φίλους/φίλες, κατοίκους των νομών της Δυτικής Μακεδονίας ή και τους οδηγούς που θα βρίσκονται στην περιοχή (Φλώρινα, Κοζάνη, Καστοριά, Γρεβενά):

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις