Ποιος γνωστός τραγουδιστής θα μπει στο Survivor, η αποκάλυψη του φίλου του (βίντεο)

Ποιος γνωστός τραγουδιστής θα μπει στο Survivor, η αποκάλυψη του φίλου του (βίντεο)

Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται η «είδηση» ότι ο Σάκης Αρσενίου θα μπει στο Survivor, τι είπε φίλος του και τραγουδιστής σε εκπομπή για τη συμμετοχή του.

Ο τραγουδιστής μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία αναφορά, ωστόσο ένας καλός του συνεργάτης και φίλος επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Σάκη Αρσενίου στο ριάλιτι επιβίωσης, μιλώντας στο Happy Day.

«Ήμασταν στο σχήμα με τον Σάκη Αρσενίου, τον Σάκη τον αγαπάω πάρα πολύ αλλά έχει επιλέξει να κάνει κάτι διαφορετικό. Επέλεξε να πάει στο Survivor. Του ευχόμαστε να μπει πολύ γρήγορα, εύχομαι να βγει και νικητής γιατί πιστεύω ότι το χει.

Δεν ήταν ευχάριστο γιατί όταν ένα σχήμα πάει πολύ καλά δε θέλεις να το χαλάσεις αλλά το ότι ήθελε και το επέλεξε είναι προς τιμήν του ότι μας το ανακοίνωσε γιατί μπορέσαμε να προετοιμαστούμε για να έχουμε κάτι ανάλογο και αν γίνεται και καλύτερο για μετά.

Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω στον Σάκη για τη συνεργασία. Ήταν άψογος απέναντί μας. Απ’ ότι ξέρω δεν έχει ταξιδέψει ακόμα. Η δική μου πληροφόρηση – δε μου έχει πει κάτι ο Σάκης – είναι ότι θα είναι ένα από τα ατού που θα χρησιμοποιήσουν όταν έρθουν τα πιο δύσκολα.

Αν θέλουν τη γνώμη μου, νομίζω είναι πολύ μεγάλο ατού να μπει ο Σάκης στο Survivor. Εκείνος δε λέει τίποτα, είναι πραγματικά τάφος» ανέφερε ο Γιώργος Δασκουλίδης στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις