Αγνοείται Ιρανή αρσιβαρίστρια που μετείχε στο παγκόσμιο νεανίδων στην Κρήτη (βίντεο)

Αγνοείται Ιρανή αρσιβαρίστρια που μετείχε στο παγκόσμιο νεανίδων στην Κρήτη (βίντεο)

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κρήτη, όπου μία νεαρή αθλήτρια από το Ιράν που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων-Νεανίδων εξαφανίσθηκε από το ξενοδοχείο της αποστολής.

Ώρες αγωνίας για την 17χρονη αθλήτρια από το Ιράν, που εξαφανίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεριμένα, η νεαρή Γιέκτα Τζαμαλί (Yekta Jamali) συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών Εφήβων – Νεανίδων στο Ηράκλειο Κρήτης και η εξαφάνιση της έγινε ενώ είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο αρασέ και ήταν τέταρτη στο σύνολο.

Σύμφωνα με ειδησεογραφικά πρακτορεία του Ιράν, η Τζαμάλι έφυγε από το σημείο που είχε καταλύσει η ιρανική αποστολή χωρίς να ενημερώσει κανέναν, σε ώρα που ήταν σε εξέλιξη αγώνας συναθλήτριά της και από τότε δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν.

Η αθλήτρια είναι πιθανό να βρήκε ευκαιρία να διαφύγει μην θέλοντας να επιστρέψει στη χώρα της χωρίς ακόμη να έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει σε άλλη χώρα της Ευρώπης, καθώς είχε τη δυνατότητα να ταξιδέψει εντός του ενιαίου χώρου Σένγκεν.

Η Zahra Pouramin, εκτελούσα χρέη αντιπροέδρου της Ιρανικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Γυναικών, επιβεβαίωσε την είδηση στο πρακτορείο ειδήσεων IRNA την Τετάρτη. «Δεν ξέρω τι συνέβη», είπε, «αλλά ο Ali Moradi, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να φέρει την Yekta Jamali πίσω στο Ιράν. Φυσικά, έχουν γίνει διαβουλεύσεις με την οικογένεια της Τζαμαλί για το θέμα αυτό».

Δείτε το ρεπορτάζ του ANT1:

#Ιρανή #ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ #ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #ΚΡΗΤΗ #ΑΡΣΗ_ΒΑΡΩΝ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις