Αγρίνιο: Τέλος στη ζωή της με αεροβόλο επιχείρησε να βάλει 19χρονη

Αγρίνιο: Τέλος στη ζωή της με αεροβόλο επιχείρησε να βάλει 19χρονη

Το βράδυ της Τετάρτης 18 Μαΐου σε περιοχή στο Αγρίνιο 19χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με αεροβόλο όπλο μετά από ερωτική απογοήτευση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα που κατάγεται από το Παναιτώλιο και διαμένει στο Αγρίνιο ευρισκόμενη στο σπίτι της έστρεψε στον κρόταφο της ένα αεροβόλο πιστόλι αερίου με αμπούλες στον γεμιστήρα το οποίο προμηθεύτηκε από το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ αργότερα κάλεσε η ίδια την Αστυνομία και ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο έσπευσε άμεσα στο σημείο και μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα για τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή της την πράξη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου ενεργεί την έρευνα και αναζητεί το άτομο που διέθεσε το όπλο στην 19χρονη που φέρεται να επιχείρησε το απονενοημένο διάβημα μετά από ερωτική απογοήτευση.

#ΑΕΡΟΒΟΛΟ #ΑΓΡΙΝΙΟ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις