Κοπτσής για αυτοκτονία 14χρονου: Δεν υπάρχει περιστατικό bullying στο σχολείο (βίντεο)

Κοπτσής για αυτοκτονία 14χρονου: Δεν υπάρχει περιστατικό bullying στο σχολείο (βίντεο)

«Αν διαπιστωθεί αμέλεια η προκύψουν οποιεσδήποτε ευθύνες δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση», είπε ο γενικός Γραμματεας του υπουργείο Παιδείας Αλέξανδρος Κοπτσης, εισερχόμενος πριν από λίγο στο 54ο γυμνάσιο Αθηνών στα Σεπόλια.

Ανέφερε πως θα συνομιλήσει με τους μαθητές κατ' εντολή της υπουργού παιδείας Ν. Κεραμεως ώστε να τους τονώσει το ηθικό μετά το πρωτοφανές περιστατικό με τον 14χρονο συμμαθητή τους. Υπογράμμισε ακόμη πως το υπουργείο δεν έχει καμία ενημέρωση για περιστατικά bullying, πως ο διευθυντής της μονάδας «με τον οποίο συνομιλώ καθημερινώς δεν έχει υπόψη του κανένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας», ωστόσο δήλωσε πως η έρευνα είναι σε εξέλιξη αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Τέλος σύμφωνα με τον κ. Κοπτση ο συσχετισμός με το περιστατικό στο άλσος Βεΐκου δεν έχει προκύψει τουλάχιστον ακόμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=8SMQMRJyyts}

#ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΜΑΘΗΤΗΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις