Πανικός σε παραλία των Χανίων, ακυβέρνητο σκάφος βγήκε... στη στεριά

Πανικός σε παραλία των Χανίων, ακυβέρνητο σκάφος βγήκε... στη στεριά

Ένα ακυβέρνητο φουσκωτό σκάφος, το οποίο βγήκε στην ακτή το μεσημέρι του Σαββάτου, με πολύ μεγάλη ταχύτητα, προκάλεσε πανικό στους λουόμενους.

Αναστάτωση προκάλεσε στους λουόμενους της παραλίας της Αγίας Μαρίνας ένα απίστευτο περιστατικό.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας,  ένα ακυβέρνητο σκάφος βγήκε στην ακτή αλλά ευτυχώς ο κόσμος στο σημείο δεν ήταν πολύς εκείνη τη στιγμή.

Οι ελάχιστοι που ήταν στο σημείο πρόλαβαν έγκαιρα να απομακρυνθούν πριν προκληθεί τραυματισμός.

Τι συνέβη

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η οδηγός βρέθηκε στην θάλασσα από ένα μεγάλο κύμα, ενώ το σχοινάκι που κρατάει το κλειδί του σκάφους έσπασε με αποτέλεσμα εκείνο να συνεχίσει την πορεία του.

Η κοπέλα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά ενώ διερχόμενο jet σκι την βοήθησε να βγει στο λιμάνι του Πλατανιά, από όπου την παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε καλή κατάσταση για να την μεταφέρει στο γενικό νοσοκομείο Χανίων.

#ΣΚΑΦΟΣ #ΠΑΡΑΛΙΑ #ΑΚΤΗ #ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ #ΚΡΗΤΗ #ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις