Αρένα τα βραβεία Mad, άγριο ξύλο μεταξύ Snik, Light και... μπράβων τους (βίντεο)

Αρένα τα βραβεία Mad, άγριο ξύλο μεταξύ Snik, Light και... μπράβων τους (βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do κατά την απονομή των βραβείων Mad.

Συγκεκριμένα την ώρα που τραγουδούσε η Τάμτα, οι τράπερ Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια πρωτοφανής συμπλοκή ανάμεσα στους δύο και τους... συνοδούς τους. Στο περιστατικό ήταν παρών -σύμφωνα με μαρτυρίες-και ένας ακόμη τράπερ, ο Trannos.

Ακόμη είναι άγνωστο για ποιον λόγο ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες, ενώ υπήρξε άμεσα παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας του χώρου και οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου απομακρύνθηκαν. Μάλιστα ο Light αμέσως μετά αποχώρησε από το μουσικό event μαζί με τη σύντροφό του.

{https://twitter.com/Tutunos/status/1539691512896028672?s=20&t=6_Is5NUp84...}

{https://twitter.com/Kostas_Thoneick/status/1539695329796308993?s=20&t=BX...}

{https://twitter.com/kon__kon95/status/1539697141815328770?s=20&t=rgE9FtW...}

Η εκδήλωση διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά και αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε ο Θέμης Γεωργαντάς. «Σας ευχαριστούμε πολύ πού είστε μαζί μας και σας ζητάμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Ένα μεγάλο χειροκρότημα πραγματικά για όλους εσάς! Σας ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ. Η βραδιά συνεχίζεται ακάθεκτη με ακόμα περισσότερη ενέργεια», είπε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.

#ΒΡΑΒΕΙΑ #ΤΡΑΠΕΡ #ΞΥΛΟ #SNIK
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις