Επίθεση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 (βίντεο)

Επίθεση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 (βίντεο)

Ο άνδρας που αναγνωρίζεται ως θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε απειλήσει από το γραφείο του συμβολαιόγραφου για το τι θα ακολουθήσει.

Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη δημοσιότητα που παίρνει κάθε κίνησή τους, με τον θείο της να φτάνει στο σημείο να τρέχει και να σπρώχνει δημοσιογράφο που έκανε ερωτήσεις στην μητέρα της κατηγορουμένης, Ελένη Λεγάκη.

Ο άνδρας που, σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα είναι προπονητής φέρεται να είχε ειδοποιησεί πως θα έκανε «σκηνή» στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το γραφείο συμβολαιογράφου, όπου βρέθηκε νωρίτερα η γιαγιά των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Δείτε το βίντεο με τον θείο της Ρούλας να τραβάει και να σπρώχνει τον Νίκο Τσιλιμπουνιδάκη

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΡΩΙΝΟ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις