Συνελήφθη 50χρονος ηδονοβλεψίας στο Βόλο, αυνανιζόταν βλέποντας ανήλικα ζευγάρια

eurokinissi

Έναν 50χρονο ηδονοβλεψία συνέλαβαν αστυνομικοί στο Βόλο, καθώς εντοπίστηκε να αυνανίζεται κοιτώντας ένα ζευγάρι 15χρονων παιδιών.

Στη σύλληψη ενός ηδονοβλεψία προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο Βόλο, καθώς τον εντόπισαν να αυνανίζεται σε κεντρικό σημείο της πόλης βλέποντας ένα ζευγάρι 15 χρονών σε διπλανό παγκάκι.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, ο 50χρονος ηδονοβλεψίας βρέθηκε στο πάρκο Αναύρου, όπου παρατηρούσε ζευγαράκια ανήλικων παιδιών. Ο άντρας κατά τη σύλληψή του είχε μαζί του ένα μικρόσωμο σκύλο.

Όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν τράπηκε σε φυγή, με τους άνδρες της ΔΙΑΣ να του στήνουν ενέδρα και τελικά να τον πιάνουν.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

#ΒΟΛΟΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΑΝΗΛΙΚΟΙ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις