Η Renault και η Alpine παρουσίασαν νέα μοντέλα στο φετινό φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood (βίντεο)

Η Renault και η Alpine παρουσίασαν νέα μοντέλα στο φετινό φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood (βίντεο)

Η Renault και η Alpine παρουσίασαν μια σειρά νέων μοντέλων στο φετινό φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, συμπεριλαμβανομένου του νέου Megane E-Tech Electric που έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στη θρυλική ανάβαση.

Το νέο ηλεκτρικό hatchback εκτέθηκε επίσης στην Electric Avenue, που ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στα ηλεκτρικά μοντέλα, ενώ οι παρευρισκόμενοι ήταν από τους πρώτους στην Βρετανία που είδαν από κοντά το νεότερο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Renault.

Το Renault 5 Prototype, που επίσης εκτέθηκε στην Electric Avenue, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό της Βρετανίας. Το εντυπωσιακό πρωτότυπο αποτελεί για αναβαθμισμένη θεώρηση του θρυλικού hatchback, διαθέτοντας μια τολμηρή, σύγχρονη εμφάνιση και ένα προηγμένο αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Το πρωτότυπο προσφέρει μία ουσιώδη πρόγευση του μελλοντικού Renault 5, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2024.

Η Alpine συμμετείχε με την περιορισμένης έκδοσης Alpine A110 Tour de Corse 75 που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα. Κατασκευασμένη για ράλι και εμπνευσμένη από την Alpine A110 που συμμετείχε στον γύρο της Κορσικής του 1975, η ειδική αυτή έκδοση έκανε εντυπωσιακά περάσματα στη θρυλική ανάβαση, καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ο αγώνας του γύρου της Κορσικής ξεκίνησε το 1956 και είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς αγώνες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το 1967, ο αγώνας εντάχθηκε στο γαλλικό Πρωτάθλημα Ράλι και το 1973 μπήκε στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Δύο χρόνια αργότερα, 77 πληρώματα ανέβηκαν στην άσφαλτο της Κορσικής, αλλά μόνο 22 τερμάτισαν, σαφής ένδειξη του βαθμού δυσκολίας του ράλι.

{https://www.youtube.com/watch?v=iqw1uitVTso}

#Renault
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις