Σπαραγμός για τον 42χρονο στη Ραφήνα, «άλλη μανούλα να μην κλάψει» (βίντεο)

Σπαραγμός για τον 42χρονο στη Ραφήνα, «άλλη μανούλα να μην κλάψει» (βίντεο)

Με λόγια γεμάτα πόνο και σπαραγμό η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα ξεσπά και ζητά υποδειγματική τιμωρία των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.

 Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 42χρονου μιλά για το δράμα που βιώνει: «Όχι επειδή είναι ο γιος μου, ο Δημήτρης μου ήταν το καλύτερο παιδί. Πρέπει να τιμωρηθούν, πρέπει, πρέπει, άλλη μανούλα να μην κλάψει».

«Οι δολοφόνοι θα βγούνε από τη φυλακή, εμένα το παιδί μου θα είναι στον τάφο, δεν θα βγει από κει…..Όπως το δικό μου παιδί μπήκε στο χώμα, έτσι αυτοί να σαπίσουν στη φυλακή, να μην βγούνε, να σκοτώσουν κι άλλο κόσμο;» τόνισε με σπαραγμό.

«Ο Δημήτρης δεν θα ξεκινούσε ποτέ καυγά, όπου και να ρωτήσετε θα σας πουν τι παιδί ήταν... Γιατί; Μπορεί να μου πει κανείς;», είπε η μητέρα του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Alpha:

#ΡΑΦΗΝΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΜΗΤΕΡΑ #ΓΙΟΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις