Γαλεντέρης για το πανάκι της Ίριδας: «Δεν μπορεί μετά θάνατον να αιμορραγεί σε τέτοια ποσότητα» (βίντεο)

Γαλεντέρης για το πανάκι της Ίριδας: «Δεν μπορεί μετά θάνατον να αιμορραγεί σε τέτοια ποσότητα» (βίντεο)

O ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης μίλησε σχετικά με το πανάκι της μικρής Ίριδας, το οποίο φέρει μια μεγάλη ποσότητα αίματος. Τι είπε για την συγκεκριμένη αιμορραγία και το αν μπορούσε να γίνει όσο το βρέφος ήταν νεκρό.

«Αρχικά για να υπάρχει τέτοια αιμορραγία θα πρέπει να είναι ζωντανό. Συνεπώς δεν μπορεί να είναι ένα τραύμα που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης, ούτε μετά θάνατον και να αιμορραγεί σε τέτοια ποσότητα» εξήγησε ο κ. Γαλεντέρης ερωτώμενος για την μεγάλη ποσότητα αίματος στο πανάκι της Ίριδας.

Αναφορικά με το χρώμα του αίματος επάνω στο πανάκι, ο ιατροδικαστής σημείωσε πως είναι καστανέρυρθρο, πράγμα που σημαίνει πως είναι αποτέλεσμα αιμορραγίας και όχι πνευμονικού οιδήματος.

«Το αίμα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν ως αποτέλεσμα τραύματος» επισήμανε και προσέθεσε πως θα έπρεπε να είχε διερευνηθεί η πηγή του αίματος.

Για το πανάκι της Μαλένας

Σχετικά με το πανάκι της Μαλένας, είπε πως δεν είναι στη διάθεση των ειδικών και «εκεί θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες αιμορραγικές κηλίδες εάν υπήρχε άσκηση βίας και πρόκληση τραύματος».

Σημειώνεται πως οι ιατροδικαστές αναφέρουν πως τα τραύματα στη πρόσωπο της Μαλένας είναι προθανάτια.

«Οι αμυχές που είχαμε στη ράχη της μύτης της Μαλένας, η έκτασή τους δεν θα μπορούσε να προκαλέσει την αιμορραγία που είδαμε στο πανάκι της Ίριδος» τόνισε.

#ΠΑΤΡΑ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΙΡΙΔΑ #ΜΑΛΕΝΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις