Φονική κόντρα στο Χαλάνδρι: Διώκεται για κακούργημα ο 20χρονος

Φονική κόντρα στο Χαλάνδρι: Διώκεται για κακούργημα ο 20χρονος

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε τον θάνατο άλλου ανθρώπου ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 20χρονου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι.

Ο 20χρονος κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 04:40 στην οδό Παπανικολή, όταν άποια στιγμή το αυτοκίνητο του 18χρονου που βρισκόταν στη δεξιά μεριά έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε σε δέντρο».

Ειδικότερα, η Τροχαία ενημερώθηκε για σοβαρό περιστατικό, καθώς δύο οχήματα κινούνταν στην κάθοδο προς Αγία Παρασκευή. 

«Ο 18χρονος δεν είχε δίπλωμα, δεν φορούσε ζώνη»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ούτε φορούσε ζώνη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο το δυστύχημα να σημειώθηκε σε αυτοσχέδια κόντρα του νεαρού με τον 20χρονο οδηγό.

«Ακούσαμε ένα σπινάρισμα για 100-200 μέτρα και ένα φοβερό θόρυβο σαν βόμβα. Βγήκαμε έξω και είδαμε το παιδί το δρόμο και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο. Κάποιος που ξέρει από αυτά πήρε τον σφυγμό του και διαπίστωσε πως είχε ήδη “φύγει”. Πρέπει να έχασε τον έλεγχο. Το άλλο όχημα που υπήρχε με άλλον νεαρό δεν έπαθε γρατζουνιά» είπε αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα της ΕΡΤ.

#ΚΟΝΤΡΑ #ΧΑΛΑΝΔΡΙ #ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΔΙΠΛΩΜΑ_ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις