Διπλή αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η μάνα είχε προσπαθήσει να πέσει από τον τέταρτο όροφο 2 φορές (βίντεο)

Διπλή αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η μάνα είχε προσπαθήσει να πέσει από τον τέταρτο όροφο 2 φορές (βίντεο)

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι μάνα και γιος δέθηκαν με χειροπέδες και με σάκους με άμμο και έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Ο οικογενειακός Γολγοθάς πίσω από το δράμα είναι ασύλληπτος, οι μαρτυρίες των γειτόνων σοκάρουν που αποκαλύπτουν ότι η γυναίκα είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει άλλες δύο φορές.

Μία κάτοικος της περιοχής, και γειτόνισσα, μίλησε για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε μέσα σε λίγους μήνες και το δράμα το οποίο ζούσαν.

«Είχε προσπαθήσει να πηδήξει από τον τέταρτο όροφο και μάλιστα 2 φορές αλλά ειδοποιήσαμε την αστυνομία και την πήγαν στην κλινική. Η οικογένεια ξεκληρίστηκε, πρέπει να υπήρχαν ψυχολογικά προβλήματα.

Από τη γειτονιά έβγαινε και έλεγε «θα πηδήξω, θα πεθάνω» και της λέγαμε να πάει να βρει τον γιο της και να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τον θάνατο της κόρης σου», είπε αρχικά η κ. Βασιλική.

Εκείνη τη μέρα που έλεγε «θέλω να πηδήξω» την πήρε η Αστυνομία και την πήγε στην κλινική. Έμεινε για 15-20 μέρες και βγήκε. Αυτό έγινε 2 φορές», κατέληξε.

Μέχρι το περασμένο Σεπτέμβρη οι γονείς ζούσαν μαζί με τα δύο μεγάλα παιδιά τους.

Τον πρώτο θάνατο της κόρης, τον Σεπτέμβριο του 2021, διαδέχτηκε εκείνος του πατέρα της λίγους μήνες μετά, που όπως λένε γείτονες και φίλοι στο mega, «έλιωνε από τον καημό του».

Χθες μάνα και γιος δέθηκαν με χειροπέδες στο τιμόνι μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο και έπεσαν στη θάλασσα, για να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΔΡΑΜΑ #ΘΑΛΑΣΣΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις