Προς ένταξη στο σχέδιο πόλης 3 περιοχές του Γέρακα

Προς ένταξη στο σχέδιο πόλης 3 περιοχές του Γέρακα

Τη διαδικασία ένταξης στο σχέδιο πόλης των τελευταίων τριών, εκτός σχεδίου, περιοχών του Γέρακα, ξεκίνησε ο Δήμος Παλλήνης.

Προχωρά η διαδικασία ένταξης στο σχέδιο πόλης και των τελευταίων, τριών, εκτός σχεδίου περιοχών της Δημοτικής Ενότητας (ΔΕ) Γέρακα και ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση κάθε ιδιωτικής περιουσίας καθώς και την υλοποίηση εκτεταμένων έργων υποδομής από τον Δήμο Παλλήνης.

Ειδικότερα, ο Δήμος Παλλήνης προχώρησε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2022, με βάση και την απόφαση 072/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, στην ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης ένταξης των Πολεοδομικών Ενοτήτων 2 (Κέντρο), 5 (Μπαλάνα) και 6 (Δέση).

Η ανάρτηση έγινε στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης (www.pallini.gr) καθώς και στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας - Γραφείο 9, τηλ. Επικοινωνίας 210-6604649 και 210-6604717).

Η Πολεοδομική μελέτη που αποτελεί έργο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παλλήνης, θα παραμείνει αναρτημένη έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 για την υποβολή τυχόν ενστάσεων.

Με την ένταξη στο σχέδιο πόλης, οι τρεις περιοχές του Γέρακα αλλάζουν σελίδα και πλέον δημιουργούνται οι προϋποθέσεις, ώστε, οι ιδιοκτήτες να μπορούν να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους και ο Δήμος Παλλήνης να προχωρήσει στην οργανωμένη υλοποίηση έργων, υποδομών και ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων που απαιτούνται για να βελτιωθεί η λειτουργία της πόλης και το επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων.

Παράλληλα, ο Δήμος Παλλήνης προχωρά στην ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής για την ένταξη των εκτός σχεδίου περιοχών της ΔΕ Ανθούσας καθώς και των εκκρεμών μελετών των εκτός σχεδίου περιοχών της ΔΕ Παλλήνης.

All 1

#ΣΧΕΔΙΟ_ΠΟΛΗΣ #ΓΕΡΑΚΑΣ #ΠΕΡΙΟΧΕΣ #ΔΗΜΟΣ_ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις