«Πτήση» επάνω από το «φιορδ του ερημίτη», η μυστηριώδης παραλία που ελάχιστοι γνωρίζουν (βίντεο)

«Πτήση» επάνω από το «φιορδ του ερημίτη», η μυστηριώδης παραλία που ελάχιστοι γνωρίζουν (βίντεο)

Το «φιορδ του ερημίτη» είναι μια μυστηριώδης, γαλάζια παραλία που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Απολαύστε μια πτήση πάνω από μια παραλία, που επίσημα δεν έχει όνομα και ανακαλύφθηκε τυχαία από μια πτήση της ομάδας Up Stories στην περιοχή.

Η ομάδα πέταξε πάνω από την παραλία, κοντά στην Κοιλάδα Αργολίδας (συντεταγμένες: https://goo.gl/maps/W7xi7zC9rssBbVfa9), και ονομάστηκε το «φιορδ του ερημίτη».

Ο λόγος είναι πολύ απλός: παρά τη δύσκολη πρόσβαση και το τραχύ τοπίο της περιοχής, και στο Google Earth αλλά και στα πλάνα, εμφανίζει μυστηριώδη σημάδια κατοίκησης από κάποιον ερημίτη (;), καθώς φαίνεται μόνιμα ένα κίτρινο κανό και μια μικρή πρόχειρη κατασκευή από ξύλα. Αυτές είναι βέβαια υποθέσεις καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος αν δεν επισκεφθεί το μέρος.

Η ομορφιά του τοπίου είναι απαράμιλλη: Ένα μικρό φαράγγι καταλήγει σε μια παραλία που είναι στενή και βαθιά σαν φιορδ και τα νερά της έχουν καταπληκτικό χρώμα.

Έτσι αποτελεί ένα προστατευμένο καταφύγιο από τους ανέμους.

Είναι σίγουρα προσβάσιμη με σκάφος, αλλά ίσως και από ξηράς με ένα μικρό μονοπάτι που αχνοφαίνεται να καταλήγει στην παραλία από τον οικισμό Κοιλάδα Αργολίδας.

Απολαύστε την πτήση!

{https://www.youtube.com/watch?v=0djCgn9_dlg}

#ΠΑΡΑΛΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ #ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις