ΕΦΚΑ: Αυστηρή σύσταση για άμεση χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «ψηφιακό δωμάτιο επικοινωνίας»

ΕΦΚΑ: Αυστηρή σύσταση για άμεση χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «ψηφιακό δωμάτιο επικοινωνίας»

Αυστηρές συστάσεις για εύρυθμη λειτουργία του ψηφιακού εργαλείου με στόχο την αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ υπαλλήλων του ΕΦΚΑ και πολιτών.

Με ένα έγγραφό του σε αυστηρό τόνο η Γενική Διεύθυνση Συντάξεων του ΕΦΚΑ ζήτησε από τους υπαλλήλους την άμεση χρήση της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας «ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» καθώς κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας διαπιστώθηκε πως πολλά ερωτήματα των αναμονής συνταξιούχων έμειναν αναπάντητα.

Πρόκειται λοιπόν να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία του καινοτόμου αυτού του ψηφιακού εργαλείου γρήγορης, αποτελεσματικής και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ και των πολιτών, έγιναν οι αυστηρές συστάσεις:

• να γίνεται άμεση χρήση της υπηρεσίας και να εισέρχονται καθημερινά στην εφαρμογή από την έναρξη του ωραρίου τους ώστε να παρακολουθούν κάθε νέο μήνυμα,

• να απαντούν το συντομότερο δυνατό στα ερωτήματα και στις διευκρινίσεις που ζητούνται,

• να εφεξής ως μόνο μέσο επικοινωνίας με τους εν αναμονή συνταξιούχους το ψηφιακό δωμάτιο και να τους προτρέπουν να αποστέλλουν ηλεκτρονικά κάθε αναγκαίο έγγραφο προκειμένου να καταργηθούν η ταλαιπωρία και η «χαρτούρα».

Επίσης, τους γνωστοποιήθηκε ότι οι υπηρεσίες του 1555 θα έχουν στην αρμοδιότητά τους την απάντηση σε ερωτήματα ρουτίνας που υποβάλλονται μέσα από το «ψηφιακό δωμάτιο επικοινωνίας» καθώς ήδη έχει σχεδιαστεί η καταγραφή των συχνών ερωτήσεων και η αποστολή κωδικοποιημένων απαντήσεων από αυτό.

#ΕΦΚΑ #ΑΣΦΑΛΙΣΗ #ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις