Αποσύρθηκε από το Μόντρεαλ ο Ναδάλ - Τι ανακοίνωσε

Αποσύρθηκε από το Μόντρεαλ ο Ναδάλ - Τι ανακοίνωσε

Δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Ράφαελ Ναδάλ θα απουσιάσει από το τουρνουά του Μόντρεαλ, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς που αποκόμισε στο ημιτελικό του Wimbledon με τον Νικ Κύργιο.

Ο νικητής των 22 Grand slam, ανέφερε μέσω social media ότι δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο του τουρνουά του Μόντρεαλ, αφού εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

 «Αποφασίσαμε να μην ταξιδέψουμε στο Μόντρεαλ και να συνεχίσουμε την προπόνηση χωρίς να ζοριστώ. Ευχαριστώ ειλικρινά τον διευθυντή του τουρνουά, και ολόκληρη την ομάδα του για την κατανόηση και την υποστήριξη που έδειχναν πάντα και το έκαναν και σήμερα. Από τις ημέρες των διακοπών και την επακόλουθη επιστροφή μου στις προπονήσεις, όλα πήγαν καλά αυτές τις εβδομάδες. Πριν από τέσσερις ημέρες άρχισα να προπονούμαι στο σερβίς, μετά την προπόνηση, είχα μια μικρή ενόχληση που υπάρχει ακόμα σήμερα. Ελπίζω να παίξω ξανά στο Μόντρεαλ, ένα τουρνουά που αγαπώ και που έχω κερδίσει πέντε φορές μπροστά σε ένα κοινό που πάντα με υποδέχτηκε με μεγάλη στοργή. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι συνετός σε αυτό το σημείο και να σκεφτώ την υγεία μου», έγραψε ο Ράφαελ Ναδάλ.

{https://twitter.com/RafaelNadal/status/1555527859908788224}

#ΝΑΔΑΛ #ΤΟΥΡΝΟΥΑ #ΑΓΩΝΑΣ #ΤΕΝΝΙΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις