Ποιος Ψυχάρης; Ικέτες και ευεργετηθέντες, απόντες στην κηδεία του


Ποιος Ψυχάρης; Ικέτες και ευεργετηθέντες ήταν απόντες στην κηδεία του. Θα είναι ανατριχιαστικό αν ισχύει η πληροφορία ότι από το μέγαρο Μάξιμου υπήρξε απαγορευτικό στα μέλη της κυβέρνησης να παραστούν. Τζάμπα τα έξοδα που έκανε ο Ψυχάρης τραπεζώνοντας στον ΔΟΛ τον Μητσοτάκη, αμέσως μετά την εκλογή του.
Διακεκριμένοι ευνοηθέντες από τον εκλιπόντα, κατ απονομήν «αξιωματούχοι» και «στελεχοποιηθέντες» κατ’ ανάθεση, εξαφανίσθηκαν. Όπως και η «παρέα του Da capo». Ούτε καν με στεφάνι, αφού τους έπεφτε βαρύ να μετακινηθούν από τις παραλίες.
Ακόμη και οι κουμπαριές του Ψυχάρη, δεν κινητοποίησαν κάποιους από όσους τις καρφίτσωναν στο πέτο. Ορισμένοι απλώς κρύφθηκαν πίσω από ένα τυπικό τηλεφώνημα στη χήρα του. Και καλά οι «αδικηθέντες».
Αλλά όσοι πολιτικοί και επιχειρηματίες εκλιπαρούσαν «πες μια κουβέντα στον Σταύρο» και όσοι τη δημοσιογραφία έκαναν τούμπες μπροστά του για την καριέρα τους, πού χάθηκαν; Έδιναν τα πάντα – και κυρίως τους… διπλανούς τους - για να βρεθούν υπό τη σκέπη του.- απόσπασμα από κείμενο του Γιώργου Λακόπουλου στο ieidiseis (oλόκληρο ΕΔΩ)
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις