Ρέθυμνο: Προφυλακιστέος ο 33χρονος για την υπόθεση βιασμού στα Ανώγεια, μαραθώνια η απολογία

Ρέθυμνο: Προφυλακιστέος ο 33χρονος για την υπόθεση βιασμού στα Ανώγεια, μαραθώνια η απολογία

Μαραθώνια ήταν η απολογία του κατηγορούμενου για υπόθεση βιασμού στα Ανώγεια - Προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Από το πρωί ξεκίνησε η απολογία του 33χρονου κατηγορούμενου για υπόθεση βιασμού στα Ανώγεια. Τελικά, η μαραθώνια απολογία του ολοκληρώθηκε μετά τις 7 το απόγευμα στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου. 

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 33χρονος επιμένει στην αρχική του τοποθέτηση ότι δεν έχει βιάσει την 32χρονη, η οποία βρέθηκε στα Ανώγεια μαζί με φιλικό της πρόσωπο.

Αντίθετα, κάνει λόγο για συναίνεση σε ερωτική συνεύρεση και έχει στο πλευρό του, πέρα των συγγενών, αρκετούς συγχωριανούς του οι οποίοι πιστεύουν στην αθωότητά του, όπως δηλώνουν.

Ισχυρή αστυνομική παρουσία στους χώρους του δικαστικού μεγάρου είχε αποφασισθεί από την αστυνομική διεύθυνση του νομού δεδομένης και της παρουσίας μελών από συλλογικότητες που εκφράζουν την ανάγκη για προστασία των θυμάτων βιασμού αλλά και αλληλεγγύη προς όλες τις γυναίκες.

Στα Ανώγεια, η τοπική κοινωνία παραμένει κλονισμένη από την υπόθεση που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και τις αρχές και όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ αν και υπάρχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, υπάρχει ο φόβος και ο προβληματισμός για το κατά πόσο, άσχετα και πέρα από την όποια δικαστική εξέλιξη του θέματος, υπάρξει επηρεασμός της κοινής γνώμης για τον τόπο τους.

#ΡΕΘΥΜΝΟ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις