Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 46χρονος αστυνομικός που «έσβησε» εν ώρα υπηρεσίας

Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 46χρονος αστυνομικός που «έσβησε» εν ώρα υπηρεσίας

Θλίψη έχει σκορπίσει η ξαφνική απώλεια του 46χρονου αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ, που υπηρετούσε για χρόνια στη πόλη της Χαλκίδας.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον θάνατο του 46χρονου αστυνομικού ο οποίος -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- υπέστη έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Αλέξανδρος Μάρκου και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αριστείδης Καψιώχας.

Ο 46χρονος αστυνομικός είχε ασχοληθεί επίσης ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο παίζοντας και στον Ηρακλή Ψαχνών παλαιότερα. μάλιστα, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του.

Ο 46χρονος διέμενε στα Ψαχνά και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, η κηδεία του θα γίνει στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης (10-08-2022) στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στα Ψαχνά.

astynomik xalk

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΧΑΛΚΙΔΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΕΜΦΡΑΓΜΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις